skip to Main Content

Assistent locatiemanager Rotterdam Mariniershof

Kinderopvang Het Steigertje is een professionele en klantgerichte organisatie met vijf kinderdagverblijven en vier locaties buitenschoolse opvang en vijf groepen Geharmoniseerde Peuterspelen; in het centrum van Rotterdam. Wij bieden  kinderopvang  waar kinderen graag komen spelen, alle mogelijkheden krijgen om zich optimaal te kunnen ontwikkelen en kunnen spelen met leeftijdsgenootjes; kinderopvang waar ouders hun kinderen met een gerust hart brengen. 

Het Steigertje biedt kinderopvang van zeer hoge kwaliteit, met vele extra’s om ouders te ontzorgen: we bieden kinderopvang aan vanuit mooie locaties en we zijn geopend van 07.00 tot 19.00 uur. Op alle locaties worden dagelijks  warme maaltijden  verstrekt die op de locaties zelf vers worden bereid. Op onze peutergroepen werken we met het taalprogramma  Uk & Puk. 

Per 1 januari 2020 hebben wij voor de locatie Mariniershof in Rotterdam  een vacature voor de functie van: 

Assistent Locatiemanager
18 uur per week
Vacaturenummer: 19-14

Jouw taken en verantwoordelijkheden

Samen met de Locatiemanager en medewerkers werk je aan SAMEN LEREN, SAMEN WERKEN. Hierbij is een focus op het inzetten van talenten van medewerkers.  Dat de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling van het BSO  team van de Mariniershof mede in jouw handen ligt, schrikt jou niet af. Sterker nog: dát is waarom jij de stap naar een leidinggevende functie wilt zetten.

 • Je bent als Assistent Locatiemanager verantwoordelijk voor de roostering, waarbij je zorgt voor de juiste kwantitatieve én kwalitatieve personeelsbezetting. 
 • Je verzorgt de rondleidingen voor potentiële ouders.  
 • Je geeft (pedagogische) ondersteuning aan de medewerkers op de locatie.  
 • Je werkt zelf ook op de groep en bent een rolmodel voor jouw collega’s.  
 • Je vervangt de Locatiemanager bij afwezigheid voor zover het de lopende zaken betreft.  
 • Je verricht een aantal administratieve en organisatorische taken.

Profiel

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau of een MBO-4 opleiding en meerdere jaren werkervaring. 
 • Je vind het leuk om jezelf voortdurend te ontwikkelen. 
 • Je werkt gestructureerd. 
 • Je hebt administratief inzicht / plan- en organisatievermogen. 
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk 
 • Je hebt sociale vaardigheden voor het motiveren van medewerkers.  

Wat heeft Het Steigertje jou te bieden?   

Bij Het Steigertje staan de kinderen op nummer één. Onze medewerkers, ondersteund door onze pedagoog en coaches, zorgen ervoor dat de pedagogische kwaliteit altijd de hoogste prioriteit heeft. En dat merk je. Hierdoor kun jij je blijven ontwikkelen en blijf je op de hoogte van de laatste opvoedtrends. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s; zoals een aantrekkelijke reiskostenregeling, fietsplan en Rotterdampas. Elke dag zetten meer dan 180 collega’s zich in om alle kinderen een leuke dag te bezorgen, met aandacht voor ontwikkeling op alle gebieden. Wil je meer weten over hoe het is om bij Het Steigertje te werken? Onze Kelly geeft je hiereen kijkje achter de schermen. De functie is ingedeeld in functieschaal 7.  

Word jij onze nieuwe collega? 

Wij komen graag met je in contact! Laat hieronder je gegevens en cv achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.  Meer weten over deze vacature? Bel gerust met Mandy (010 – 44 300 33). Het Steigertje is onderdeel van KindeRdam. 

 

Back To Top