(010)2060711   ContactContact     Selecteer taal / select language

Joey rent Voor Sara

Kinderen met de spierziekte MDC1A zullen de marathon nooit kunnen rennen. Joey van der Meijde, financieel medewerker bij Kinderopvang Het Steigertje, rent namens deze kinderen de marathon van Rotterdam om zoveel mogelijk geld op te halen Voor Sara.

Joey van der Meijde loopt 8 april de Marathon van Rotterdam. Dit keer wordt het een bijzondere editie voor Joey, want hij rent Voor Sara. Deze stichting haalt geld op voor onderzoek naar de spierziekten MDC1A. Het Steigertje vindt het

Joey van der Meijde rent Voor Sara

Joey van der Meijde rent Voor Sara

fantastisch dat Joey zich voor dit doel inzet, ‘We steunen Joey met een mooi bedrag voor de Stichting en helpen hem bij het ophalen van meer donaties’, aldus Carla Raben interim directeur van Kinderopvang Het Steigertje.

Wat kunt u doen Voor Sara?

Om Joey in zijn missie te steunen maken de grotere kinderen op de locaties spaarpotjes. De kinderen kunnen hiermee binnen hun eigen gezin of familie om een donatie vragen. Deze spaarpotjes verzamelen we op de locatie en Het Steigertje zorgt ervoor dat dit bedrag bij Joey terechtkomt. Hij zal na de marathon zijn opgehaalde bedrag in een keer doneren aan de stichting. Wilt u direct doneren? Dat kan natuurlijk ook via de site Voor Sara.

RTV Rijnmond volgt Joey ook!

RTV Rijnmond voVoor Saralgt in aanloop naar de marathon zes bijzondere lopers die samen het Rijnmond Running Team vormen. Joey is een van de lopers die deel uitmaakt van dit team en wordt gevolgd op zijn weg naar de marathon. Lees zijn hoogte- en dieptepunten op weg naar de marathon in zijn vlogs.

Meer over de Stichting Voor Sara

Stichting Voor Sara is eind 2016 opgericht door de ouders van Sara Verbrugge. Sara is een klein meisje uit Dordrecht met de ongeneeslijke spierziekte MDC1A. Kinderen met MDC1A worden over het algemeen niet oud en dus zetten haar ouders zich sinds de diagnose met hart en ziel in voor Sara en voor alle andere kindjes met deze verschrikkelijke spierziekte.