skip to Main Content

Wat kost kinderopvang?

We kunnen de kinderopvangkosten bij Het Steigertje vast voor u berekenen. Dan weet u wat u kunt verwachten als u bij ons kinderdagopvang, peuterspelen of BSO afneemt. Uw gegevens worden niet opgeslagen, maar geven wel een goede indruk van de netto kosten. Uiteraard kunt u de verschillende vormen van opvang of pakketten vergelijken. Zodat u niet alleen een goede opvang heeft voor uw kinderen, maar ook passend bij uw budget.

De rekenmodule wordt geladen, een moment geduld aub.... 

Wat krijgt u terug aan Kinderopvangtoeslag?

Kosten kinderopvang met teruggave Kinderopvangtoeslag
Netto kosten kinderopvang berekenen.

Als u werkt komt u in aanmerking voor Kinderopvangtoeslag. Het Steigertje is geregistreerd in het Landelijk Register Kinderopvang (LRK) en dat is nodig om voor kinderopvangtoeslag in aanmerking te komen. Het maximale tarief waar je kinderopvangtoeslag voor krijgt is vastgesteld. De kosten boven dit bedrag worden niet vergoed. In de netto-berekening wordt deze teruggave direct meegenomen en ziet u direct wat u terug ontvangt aan kinderopvangtoeslag.

Minder of geen ouderbijdrage?

Voor sommige peuters geldt dat hun ouders in aanmerking komen voor een verminderde of geen ouderbijdrage. Kijk hier voor de voorwaarden.

Hoeveel ga ik betalen aan kinderopvang?

Binnen een paar minuten geeft de rekenhulp een indicatie van je netto kosten voor kinderopvang. Let op: niet alle locaties van Het Steigertje hebben hetzelfde uurtarief.  Zorg dus dat je de juiste locatie selecteert. Wil je advies op maat? We helpen je graag persoonlijk. 

Back To Top