skip to Main Content

Tarief Peuterspelen (Extra)

Alle peuters kunnen bij de voorschool met voorschoolse educatie (vve) terecht ongeacht of beide ouders werken. Ouders betalen een inkomensafhankelijke gesubsidieerde bijdrage door de gemeente of belastingdienst. De gemeente Rotterdam of belastingdiensten vergoeden een groot deel van de kosten.

All-in prijzen

Aan professionele kinderopvang zijn kosten verbonden. Bij Het Steigertje betaalt u altijd een all-in prijs. Voeding die wij vermelden op onze voedingslijst (inclusief dagelijks een vers bereide warme maaltijd), uitstapjes, beeldende vorming- en muzieklessen zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Daarvoor brengen wij u dus nooit iets extra’s in rekening. Direct inzicht in het tarief Peuterspelen? Maak dan een proefberekening in onze netto-kostencalculator.

Bekijk direct het pakket- en tarievenoverzicht 2019
Bekijk direct het pakket- en tarievenoverzicht 2020

Als (toekomstige) ouder wilt u met een gerust hart naar uw werk kunnen. Kinderdagverblijf Het Steigertje biedt een veilige omgeving voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar.

Naar kinderdagopvang >

Het Steigertje biedt hoogwaardige peuterspelen (voorheen peuterspeelzaal) voor kindjes van 2 tot en met 4 jaar. Wij bereiden uw kindje spelenderwijs voor op de basisschool.

Naar peuterspelen >

Een buitenschoolse opvanglocatie in het centrum van Rotterdam waar kinderen van 4 tot 13 jaar voor en/of na schooltijd terecht kunnen en tijdens schoolvakanties de hele dag.

Naar buitenschoolse opvang >
Back To Top