skip to Main Content

Tarief buitenschoolse opvang

All-in prijzen

Aan professionele kinderopvang zijn kosten verbonden. Bij Het Steigertje betaalt u altijd een all-in prijs. Voeding die wij vermelden op onze voedingslijst (inclusief dagelijks een vers bereide warme maaltijd), uitstapjes, beeldende vorming- en muzieklessen zijn altijd bij de prijs inbegrepen. Daarvoor brengen wij u dus nooit iets extra’s in rekening. Direct inzicht in het tarief BSO? Maak dan een proefberekening in onze netto-kostencalculator.

Kinderopvangtoeslag (KOT) en proefberekening

Het bedrag dat u daadwerkelijk betaalt, is niet alleen afhankelijk van het tarief van het Steigertje, maar ook van uw persoonlijke situatie. Een deel van het tarief ontvangt u namelijk weer terug van de Belastingdienst, de zogenoemde Kinderopvangtoeslag. Bij de Belastingdienst kunt u een Kinderopvangtoeslag aanvragen. De hoogte van het bedrag dat de Belastingdienst u vergoedt, is afhankelijk van uw (gezamenlijk) inkomen. Voor de aanvraag van Kinderopvangtoeslag heeft u tevens het registratienummer LRK (Landelijk Register Kinderopvang) nodig. Elke locatie heeft een ander nummer. Deze nummers kunt u terugvinden onder het kopje ‘locaties‘.

Toeslagen

Op Toeslagen kunt u een berekening maken voor de hoogte van de Kinderopvangtoeslag. De collega’s van de afdeling Planning en Plaatsing kunnen u eventueel ondersteunen bij het maken van een berekening. Als u een kindplaats afneemt bij Het Steigertje, kan de afdeling Planning en Plaatsing samen met u uw Kinderopvangtoeslag aanvragen. Ook voor al uw overige vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Planning en Plaatsing van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur op het telefoonnummer: (010) 206 07 11 of via

Tarief BSO

Het Steigertje werkt met een universeel tarief; wel zo gemakkelijk. Dit tarief BSO is van toepassing op alle locatie en alle basisscholen waar Het Steigertje mee samenwerkt. De schooltijden van de KBS Willibrord zijn afwijkend, vandaar dat alleen voor de KBS Willibrord een afwijkend tarief geldt.

Tariefoverzicht buitenschoolse opvang 2019
Tariefoverzicht buitenschoolse opvang 2020
Tariefoverzicht buitenschoolse opvang KBS Willibrord basisschool 2019
Tariefoverzicht buitenschoolse opvang KBS Willibrord basisschool 2020

Als (toekomstige) ouder wilt u met een gerust hart naar uw werk kunnen. Kinderdagverblijf Het Steigertje biedt een veilige omgeving voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar.

Naar kinderdagopvang >

Het Steigertje biedt hoogwaardige peuterspelen (voorheen peuterspeelzaal) voor kindjes van 2 tot en met 4 jaar. Wij bereiden uw kindje spelenderwijs voor op de basisschool.

Naar peuterspelen >

Een buitenschoolse opvanglocatie in het centrum van Rotterdam waar kinderen van 4 tot 13 jaar voor en/of na schooltijd terecht kunnen en tijdens schoolvakanties de hele dag.

Naar buitenschoolse opvang >
Back To Top