skip to Main Content

Tarief Kinderdagopvang (KDV)

All-in prijzen

Aan professionele kinderopvang zijn kosten verbonden. Bij Het Steigertje betaalt u altijd een all-in prijs. Voeding (inclusief dagelijks een vers bereide warme maaltijd), luiers, uitstapjes, beeldende dans- en muzieklessen door een pedagoge zijn bij onze prijs inbegrepen. Daarvoor brengen wij u dus nooit iets extra’s in rekening. Direct inzicht in het tarief? Maak dan een proefberekening in onze netto-kostencalculator.

Kinderopvangtoeslag (KOT) en proefberekening

Het bedrag dat u daadwerkelijk betaalt, is niet alleen afhankelijk van het tarief van het Steigertje, maar ook van uw persoonlijke situatie. Een deel van het tarief ontvangt u namelijk weer terug van de Belastingdienst, de zogenoemde Kinderopvangtoeslag (KOT). Bij de Belastingdienst kunt u een Kinderopvangtoeslag aanvragen. De hoogte van het bedrag dat de Belastingdienst u vergoedt, is afhankelijk van uw (gezamenlijk) inkomen. Voor de aanvraag van Kinderopvangtoeslag heeft u tevens het registratienummer LRK (Landelijk Register Kinderopvang) nodig. Elke locatie heeft een ander nummer. Deze nummers kunt u terugvinden onder ‘locaties’.

Toeslagen

Op Toeslagen kunt u een berekening maken voor de hoogte van de Kinderopvangtoeslag. De collega’s van de afdeling Planning en Plaatsing kunnen u eventueel ondersteunen bij het maken van een berekening. Als u een kindplaats afneemt bij Het Steigertje, kan de afdeling Planning en Plaatsing samen met u uw Kinderopvangtoeslag aanvragen. Ook voor al uw overige vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Planning en Plaatsing van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 op het telefoonnummer: 010- 44 300 36 of via .

Tarief kinderdagopvang

In onderstaand overzicht vindt u de tarieven van onze kinderdagopvanglocaties Groot Handelsgebouw, Mariniershof, Kipstraat, Nieuwstraat en Van Brakelstraat.

Tariefoverzicht kinderdagopvang 2019
Tariefoverzicht kinderdagopvang 2020

Als (toekomstige) ouder wilt u met een gerust hart naar uw werk kunnen. Kinderdagverblijf Het Steigertje biedt een veilige omgeving voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar.

Naar kinderdagopvang >

Het Steigertje biedt hoogwaardige peuterspelen (voorheen peuterspeelzaal) voor kindjes van 2 tot en met 4 jaar. Wij bereiden uw kindje spelenderwijs voor op de basisschool.

Naar peuterspelen >

Een buitenschoolse opvanglocatie in het centrum van Rotterdam waar kinderen van 4 tot 13 jaar voor en/of na schooltijd terecht kunnen en tijdens schoolvakanties de hele dag.

Naar buitenschoolse opvang >
Back To Top