skip to Main Content

Open op zaterdag voor het Sophia Kinderziekenhuis

Zaterdag 30 november 2019 is Het Steigertje weer Open Op Zaterdag! Alle kinderen van Het Steigertje zijn welkom op de locaties Mariniershof, Groot Handelsgebouw en Van Brakelstraat. U kunt dan bijvoorbeeld nog even ongezien de stad in om ‘geheime’ sint & kerst inkopen te doen. De locaties zijn open van 10:00 tot 15:00 uur. Wij bieden een gezellig en leuk programma aan, natuurlijk zorgen we ook voor een lekkere en gezonde maaltijd tussen de middag.

Deze dag kost € 10,00 per gezin, meer geven mag natuurlijk ook! De opbrengst komt geheel ten goede aan het Sophia Kinderziekenhuis. Meld u aan bij de pedagogisch medewerker van uw groep!

Het Steigertje is Vrienden van Sophia

Het Steigertje is twee keer per jaar op zaterdag geopend om geld op te halen voor het Sophia Kinderziekenhuis en tegelijkertijd ouders de mogelijkheid te geven iets met elkaar te ondernemen. Zo combineren we een goed doel, met een extra service voor de ouders.  Een verblijf in het Sophia is noodzakelijk en tegelijkertijd hoop je dat het zo aangenaam mogelijk gemaakt wordt. Daar zet stichting Vrienden van het Sophia zich voor in door fondsenwerving.

Sophia Kinderziekenhuis
Het Steigertje is Bedrijfsvriend Sophia Kinderziekenhuis Rotterdam.

 

Back To Top