skip to Main Content

Kinderopvang Het Steigertje

Opvang voor kinderen van 0 tot 13 jaar

Het Steigertje biedt verschillende vormen van kinderopvang, verspreid over diverse locaties in het centrum van Rotterdam. Ons aanbod bestaat uit Kinderdagopvang (KDV), Peuterspelen en Buitenschoolse opvang (BSO).

Alle opvangvormen werken volgens een pedagogisch beleidsplan, dat zich richt op de ontwikkeling van kinderen in een bepaalde leeftijdsfase. Per opvangvorm krijgen kinderen precies de ruimte en begeleiding die zij nodig hebben. Van een middagslaapje of koekjes bakken tot huiswerkbegeleiding en buiten spelen. Leren, spelen én genieten staan in elke opvangvorm centraal.

Als (toekomstige) ouder wilt u met een gerust hart naar uw werk kunnen. Kinderdagverblijf Het Steigertje biedt een veilige omgeving voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar.

Naar kinderopvang >

Het Steigertje biedt hoogwaardige peuterspelen (voorheen peuterspeelzaal) voor kindjes van 2 tot en met 4 jaar. Wij bereiden uw kindje spelenderwijs voor op de basisschool.

Naar peuterspelen >

Een buitenschoolse opvanglocatie in het centrum van Rotterdam waar kinderen van 4 tot 13 jaar voor en/of na schooltijd terecht kunnen en tijdens schoolvakanties de hele dag.

Naar buitenschoolse opvang >
Back To Top