skip to Main Content

Buitenschoolse opvang (BSO)

Spelen en ontspannen voor en na schooltijd

Het Steigertje heeft vier locaties buitenschoolse opvang (BSO) in het centrum van Rotterdam. Hier kunnen kinderen van 4 tot en met 12 jaar voor en/of na schooltijd terecht en tijdens schoolvakanties de hele dag.

Al onze BSO-locaties zijn geopend van 07.00 tot 19.00 uur. Wij verzorgen (indien gewenst) zowel het ontbijt als het avondeten. Het eten wordt vers in onze eigen keuken bereid door een kok. Wij brengen en halen uw kind naar en van school met onze speciale (overdekte) bakfietsen. BSO Het Steigertje staat voor gezelligheid, geborgenheid en structuur, net als thuis.

Een eigen plekje

Ongestoord huiswerk maken, een boekje lezen, samen buiten spelen of koekjes bakken. Kinderen mogen bij ons zelf kiezen wat zij willen doen. Uiteraard binnen de regels van de opvang en onder het toeziend oog van onze pedagogisch medewerkers. Onze locaties zijn zo ingericht, dat ieder kind zijn of haar ‘eigen’ plekje vindt.

Buitenschoolse activiteiten

Uw kind verveelt zich bij ons geen seconde. Dat merkt u gegarandeerd aan de enthousiaste verhalen, wanneer u uw kind na een dag werken komt ophalen. Wij organiseren bijzondere (groeps)activiteiten en workshops op het gebied van Sport en Spel, Kunst en Cultuur, Koken en Bakken en Vrij spel. Er zit altijd wel iets tussen, wat uw kind leuk vindt. Tijdens vakanties trekken we er regelmatig op uit, naar het museum, bos of theater. Kinderen leren bij ons door ervaren en ontdekken.

BSO vakantieland

Tijdens de vastgestelde schoolvakantieweken zijn veel BSO’s van Het Steigertje gewoon geopend. Om ervoor te zorgen dat er altijd voldoende vriendjes zijn om mee te spelen, worden soms locaties samengevoegd. Tijdens vakanties bieden we extra veel leuke activiteiten aan. Dit jaar bieden de BSO’s van Het Steigertje voor het eerst een leuk, gevarieerd en uitdagend vakantieprogramma voor de kinderen: BSO Vakantieland. In onze Vakantiekrant lichten we een tipje van de sluier op over het thema van dit jaar: ‘Gaan met die liaan’. Alleen tijdens de vakantieweken opvang afnemen? Ook dat kan. Informeer hiernaar bij de gewenste locatie of neem contact op met onze afdeling klantadvies.

Wilt u meer informatie over onze BSO-locaties in het centrum van Rotterdam? Kom gerust een keertje kijken op een van onze locaties. Bel (010) 44 300 33 of mail om een rondleiding te krijgen.

Bereken direct uw kosten voor kinderopvang met onze kostencalculator. 

Als (toekomstige) ouder wilt u met een gerust hart naar uw werk kunnen. Kinderdagverblijf Het Steigertje biedt een veilige omgeving voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar.

Naar kinderdagopvang >

Het Steigertje biedt hoogwaardige peuterspelen (voorheen peuterspeelzaal) voor kindjes van 2 tot en met 4 jaar. Wij bereiden uw kindje spelenderwijs voor op de basisschool.

Naar peuterspelen >

Een buitenschoolse opvanglocatie in het centrum van Rotterdam waar kinderen van 4 tot 13 jaar voor en/of na schooltijd terecht kunnen en tijdens schoolvakanties de hele dag.

Naar buitenschoolse opvang >
Back To Top