skip to Main Content

Activiteiten

Na schooltijd gaan de kinderen eerst wat eten en drinken. Daarna is er alle tijd om vrij te spelen, te lezen, huiswerk te maken, computerspelletjes te spelen of buiten te spelen. De kinderen mogen maximaal twee keer per week computerspelletjes spelen en video kijken.

Ze kunnen ook deelnemen aan groepsactiviteiten. De groepsleiding en de kinderen verzinnen en plannen de activiteiten samen.

In de vakantie

In de vakanties is het extra leuk, dan is er meer tijd en hebben we een uitgebreid vakantieprogramma. We gaan naar de speeltuin, het bos, een museum, midgetgolf spelen of naar een toneelvoorstelling. Iedere vakantie maakt ons BSO-team een veelzijdig vakantierooster. Het vakantieprogramma vindt altijd plaats op de Nieuwstraat ((06) 343 77 463) of Mariniershof. En op de Van Brakelstraat ((06) 831 90 036) voor de kinderen van de locaties Eendrachtsweg en Kortenaerstraat.

En we houden ook van…

Knutselen, koekjes bakken en spelletjes spelen zijn geliefde bezigheden van de kinderen en de pedagogisch medewerkers. Leuke activiteiten organiseert Het Steigertje ook in samenwerking met verschillende basisscholen. Deze activiteiten zijn beter bekend onder de naam ‘Brede Schoolactiviteiten’.

Workshops

Kinderen kunnen kiezen uit verschillende activiteiten op het gebied van Sport en Spel (buiten en in de gymzaal), Kunst en Cultuur, Koken en Bakken (in onze eigen professionele keuken) en Vrij spel. Op deze manier kan ieder kind altijd iets doen wat het leuk vindt. Met regelmaat dagen de pedagogisch medewerkers de kinderen uit om eens iets anders te proberen en zo nieuwe talenten te ontwikkelen.

Dansworkshop

Als (toekomstige) ouder wilt u met een gerust hart naar uw werk kunnen. Kinderdagverblijf Het Steigertje biedt een veilige omgeving voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar.

Naar kinderdagopvang >

Het Steigertje biedt hoogwaardige peuterspelen (voorheen peuterspeelzaal) voor kindjes van 2 tot en met 4 jaar. Wij bereiden uw kindje spelenderwijs voor op de basisschool.

Naar peuterspelen >

Een buitenschoolse opvanglocatie in het centrum van Rotterdam waar kinderen van 4 tot 13 jaar voor en/of na schooltijd terecht kunnen en tijdens schoolvakanties de hele dag.

Naar buitenschoolse opvang >
Back To Top