skip to Main Content

Kinderdagopvang (KDV)

Een veilig en tweede thuis

Als (toekomstige) ouder wilt u met een gerust hart naar uw werk kunnen. Kinderdagopvang Het Steigertje biedt een veilige, plezierige omgeving voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar.

Hier gelden de beproefde drie R’s: Rust, Reinheid en Regelmaat. Wij hanteren een vaste dagindeling: Rustmomenten, verzorging en eten worden afgewisseld met gezamenlijke, gevarieerde activiteiten en ‘vrij’ spelen. Voor baby’s nemen we zoveel mogelijk het schema van thuis over. Maar ook voor de iets oudere kindjes geldt, dat wij zoveel mogelijk rekening houden met de wensen en behoeften van ouder en kind.

Vertrouwde gezichten

Minstens zo belangrijk voor uw kindje is het zien van vaste, vertrouwde gezichten. Daarom delen wij de kinderen in vaste groepen in. Hierdoor maakt uw kindje bovendien al op jonge leeftijd vriendjes. Daarnaast werken wij, zoveel als mogelijk, met vaste pedagogisch medewerkers per groep. Dit versterkt de vertrouwensrelatie.

Kinderopvang op maat

Geen kind en gezinssituatie is hetzelfde. Wij denken graag met u mee voor een passende oplossing voor uw situatie. We bieden ook geïntegreerde kinderopvang aan, wanneer uw kindje een aanvullende zorgvraag heeft.

Wilt u meer informatie over onze kinderdagverblijven in het centrum van Rotterdam? Of hebt u een speciale vraag? Neem contact met ons op.

Breken direct uw kosten voor kinderopvang met onze kostencalculator. 

Als (toekomstige) ouder wilt u met een gerust hart naar uw werk kunnen. Kinderdagverblijf Het Steigertje biedt een veilige omgeving voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar.

Naar kinderdagopvang >

Het Steigertje biedt hoogwaardige peuterspelen (voorheen peuterspeelzaal) voor kindjes van 2 tot en met 4 jaar. Wij bereiden uw kindje spelenderwijs voor op de basisschool.

Naar peuterspelen >

Een buitenschoolse opvanglocatie in het centrum van Rotterdam waar kinderen van 4 tot 13 jaar voor en/of na schooltijd terecht kunnen en tijdens schoolvakanties de hele dag.

Naar buitenschoolse opvang >
Back To Top