skip to Main Content

Geïntegreerde kinderdagopvang

Het Steigertje biedt opvang aan alle kinderen…

Heeft uw kind een beetje extra zorg nodig, maar kan het ook prima genieten van spelen met andere kinderen? Het Steigertje biedt geïntegreerde kinderopvang aan voor kinderen met een aanvullende zorgvraag. Bij deze opvangvorm sluit de begeleiding optimaal aan bij de behoefte van het kind. Hierdoor kan uw kind gewoon weer even kind kan zijn; zonder medische onderzoeken of behandelingen. De plekken voor kinderen met wat extra zorg zijn beperkt en het is altijd een traject op maat waarin wordt onderzocht of uw zorgvraag optimaal aansluit bij de opvang die wij bieden.

De voordelen van Het Steigertje:

  • Vooronderzoek met gesprekken en observatie, zodat u de juiste verwachting heeft.
  • Intensieve communicatie tussen ouders en Het Steigertje.
  • Locaties bij u in de buurt; waardoor ook buiten de kinderopvanguren speelkameraadjes zijn.
  • Ruime openingstijden van 7.00 tot 19.00 uur.
  • Muziek- en dansles

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van geïntegreerde kinderopvang? Neem dan contact op met Anja de Bruijne, divisiemanager bij Het Steigertje:

M:
T: (010) 206 07 11

Als (toekomstige) ouder wilt u met een gerust hart naar uw werk kunnen. Kinderdagverblijf Het Steigertje biedt een veilige omgeving voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar.

Naar kinderdagopvang >

Het Steigertje biedt hoogwaardige peuterspelen (voorheen peuterspeelzaal) voor kindjes van 2 tot en met 4 jaar. Wij bereiden uw kindje spelenderwijs voor op de basisschool.

Naar peuterspelen >

Een buitenschoolse opvanglocatie in het centrum van Rotterdam waar kinderen van 4 tot 13 jaar voor en/of na schooltijd terecht kunnen en tijdens schoolvakanties de hele dag.

Naar buitenschoolse opvang >
Back To Top