skip to Main Content
(010)2060711   ContactContact     Selecteer taal / select language

Peuteropvang of voorschool met Extra Spelen en Leren

Het Steigertje biedt hoogwaardige peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal) met Extra Spelen en Leren aan voor kindjes van 2 tot en met 4 jaar. In een stimulerende omgeving wordt uw kindje voorbereid op de basisschool. De stap naar groep één is hierdoor minder groot. Voor kind én voor ouder.

Voorschoolse educatie met Uk en Puk

Spelenderwijs leren volgens het Uk & Puk programma staat bij ons centraal. Peuters krijgen bij ons de kans om zich optimaal te ontwikkelen. Uw kind leert samen spelen én samen delen. Naast sociale vaardigheden besteden wij veel aandacht aan taal- en rekenvaardigheid. Uw kindje maakt kennis met woorden, cijfers, kleuren en vormen via diverse activiteiten, zoals zingen, dansen, knutselen en voorlezen.

Peuteropvang met Extra Spelen en Leren

Kinderen met een indicatie Extra Spelen en Leren van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) hebben recht op vijf of zes uur extra opvang. De extra uren voor Extra Spelen en Leren worden grotendeels door de Gemeente Rotterdam vergoed. Kinderopvang Het Steigertje is een geregistreerde VVE instelling. Wij bieden vroeg- en voorschoolse educatie (VVE) aan kinderen met en zonder VVE-indicatie.

Informatie

Wilt u meer informatie over onze peuteropvang of voorschool in het centrum van Rotterdam of heeft u vragen over plaatsing en vergoedingen? Neem contact op met de afdeling Planning en Plaatsing (010) 206 07 11.

Lees meer over de activiteiten bij onze peuteropvang.

Lees meer over peuteropvang met indicatie Extra Spelen en Leren.

Er zijn wachtlijsten voor peuteropvang. Schrijf uw peuter daarom direct in voor peuteropvang. 

Als (toekomstige) ouder wilt u met een gerust hart naar uw werk kunnen. Kinderdagverblijf Het Steigertje biedt een veilige omgeving voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar.

Naar kinderdagopvang >

Het Steigertje biedt hoogwaardige peuteropvang (voorheen peuterspeelzaal) voor kindjes van 2 tot en met 4 jaar. Wij bereiden uw kindje spelenderwijs voor op de basisschool.

Naar peuteropvang >

Een buitenschoolse opvanglocatie in het centrum van Rotterdam waar kinderen van 4 tot 13 jaar voor en/of na schooltijd terecht kunnen en tijdens schoolvakanties de hele dag.

Naar buitenschoolse opvang >
Back To Top