skip to Main Content

Activiteiten peuterspelen

Voorschoolse educatie met Uk en Puk

Spelenderwijs leren volgens het Uk & Puk programma staat bij ons centraal. Peuters krijgen bij ons de kans om zich optimaal te ontwikkelen. Uw kind leert samen spelen én samen delen. Naast sociale vaardigheden besteden wij veel aandacht aan taal- en rekenvaardigheid. Uw kindje maakt kennis met woorden, cijfers, kleuren en vormen via diverse activiteiten, zoals zingen, dansen, knutselen en voorlezen.

Muziek- en danslessen

Onze enthousiaste muziekpedagoge Anneke begeleidt de muziek- en danslessen die we ook voor de allerkleinste organiseren. In deze lessen maken de kinderen muziek, zingen liedjes en wordt er gedanst.

Er zijn wachtlijsten voor peuterspelen. Schrijf uw peuter daarom direct in voor peuterspelen. 

Als (toekomstige) ouder wilt u met een gerust hart naar uw werk kunnen. Kinderdagverblijf Het Steigertje biedt een veilige omgeving voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar.

Naar kinderdagopvang >

Het Steigertje biedt hoogwaardige peuterspelen (voorheen peuterspeelzaal) voor kindjes van 2 tot en met 4 jaar. Wij bereiden uw kindje spelenderwijs voor op de basisschool.

Naar peuterspelen >

Een buitenschoolse opvanglocatie in het centrum van Rotterdam waar kinderen van 4 tot 13 jaar voor en/of na schooltijd terecht kunnen en tijdens schoolvakanties de hele dag.

Naar buitenschoolse opvang >
Back To Top