(010)2060711   ContactContact     Selecteer taal / select language

Vacatures bij Kinderopvang Het Steigertje Rotterdam

Betrokkenheid, deskundigheid en veel plezier in het werken met en voor kinderen, dat is wat een medewerker van Kinderdagopvang Het Steigertje kenmerkt. Het Steigertje biedt kinderdagopvang van hoge kwaliteit aan, waarbij alles draait om het welbevinden en ontwikkeling van de kinderen. Het Steigertje heeft regelmatig vacatures voor mensen die onze passie delen om iedere dag weer bij te dragen aan het bieden van een fijne vertrouwde plek. De kernwaarden van de organisatie zijn van groot belang en worden op ieder niveau in de organisatie uitgedragen:

  • Liefde voor kinderen
  • Alles met aandacht
  • Samen in beweging
  • Midden in de maatschappij

Leren en ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers kunnen werken aan hun ontwikkeling. Daarom worden medewerkers in de gelegenheid gesteld cursussen en trainingen te volgen die hieraan bijdragen.

De interne organisatie

Minstens zo belangrijk voor kinderen is het zien van vaste, vertrouwde gezichten. Daarom delen wij de kinderen in vaste groepen in. Hierdoor maken de kinderen bovendien al op jonge leeftijd vriendjes. Daarnaast werken wij, zoveel als mogelijk, met vaste pedagogisch medewerkers per groep. Dit versterkt de vertrouwensrelatie.

Kinderopvang op maat

Op alle locaties is Locatiemanagement aanwezig die gevormd wordt door een Locatiemanager en een Assistent Locatiemanager. Daarnaast werken op de locaties huishoudelijk medewerkers en koks. Op het Servicebureau werken medewerkers in ondersteunende functies.

Spreekt dit alles je aan, kijk dan of wij een vacature hebben of stuur een open sollicitatie naar .

Volg en bekijk onze linkedinpagina en blijf op de hoogte van actuele vacatures.

Oudercommissielid

Oudercommissieleden praten met elkaar over het pedagogisch beleidsplan, de prijs van de opvang, het aanpassen van de openingstijden en hoe…

Bekijk vacature