skip to Main Content

Een vertrouwd gezicht voor ouder én kind

Kinderopvang Het Steigertje is al meer dan 40 jaar het vertrouwde gezicht voor ouder én kind. Met zes locaties, verspreid over het centrum van Rotterdam, is Het Steigertje altijd dichtbij. Letterlijk, maar ook figuurlijk, dankzij onze persoonlijke en betrokken aanpak.

Het is fijn om er te zijn

Het wegbrengen van uw kind is een grote stap. Voor u én voor uw kind. Dat begrijpen wij maar al te goed. U wilt het allerbeste voor uw kind. Dat geldt ook voor ons. Bij Het Steigertje werken ervaren pedagogische medewerkers met persoonlijke aandacht voor (toekomstige) ouder(s) én kind. Vertrouwde gezichten, die uw kind precies datgene bieden wat hij of zij nodig heeft. Orde, structuur, veiligheid, een gezonde maaltijd, maar vooral ook: heel veel plezier.

Als (toekomstige) ouder wilt u met een gerust hart naar uw werk kunnen. Kinderdagverblijf Het Steigertje biedt een veilige omgeving voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar.

Naar kinderdagopvang >

Het Steigertje biedt hoogwaardige peuterspelen (voorheen peuterspeelzaal) voor kindjes van 2 tot en met 4 jaar. Wij bereiden uw kindje spelenderwijs voor op de basisschool.

Naar peuterspelen >

Een buitenschoolse opvanglocatie in het centrum van Rotterdam waar kinderen van 4 tot 13 jaar voor en/of na schooltijd terecht kunnen en tijdens schoolvakanties de hele dag.

Naar buitenschoolse opvang >
Back To Top