skip to Main Content

Activiteiten kinderdagopvang (KDV)

Onze kinderen krijgen volop de gelegenheid om te spelen. De medewerkers organiseren groepsactiviteiten om het samenspel te bevorderen. Af en toe worden er kleine uitstapjes georganiseerd: een wandeling gemaakt of doen we samen boodschappen.

Stimuleringsprogramma Uk & Puk

In 2009 is gestart met het programma Uk & Puk, een kindvriendelijk programma gericht op kinderen van 0 tot 4 jaar. De kinderen worden gestimuleerd in hun spreek- en taalvaardigheid, sociale-en emotionele vaardigheden en motorische en zintuiglijke vaardigheden.

Puk is een handpop, die alledaagse belevenissen meemaakt en voor de kinderen een vertrouwenspersoon is. Hij mag zelfs soms wel eens bij een van de kinderen logeren of mee op vakantie!

Muziek- en danslessen

Onze enthousiaste muziekpedagoge Anneke begeleidt de muziek- en danslessen die we ook voor de allerkleinste organiseren. In deze lessen maken de kinderen muziek, zingen liedjes en wordt er gedanst.

Als (toekomstige) ouder wilt u met een gerust hart naar uw werk kunnen. Kinderdagverblijf Het Steigertje biedt een veilige omgeving voor de allerkleinsten van 0 tot 4 jaar.

Naar kinderdagopvang >

Het Steigertje biedt hoogwaardige peuterspelen (voorheen peuterspeelzaal) voor kindjes van 2 tot en met 4 jaar. Wij bereiden uw kindje spelenderwijs voor op de basisschool.

Naar peuterspelen >

Een buitenschoolse opvanglocatie in het centrum van Rotterdam waar kinderen van 4 tot 13 jaar voor en/of na schooltijd terecht kunnen en tijdens schoolvakanties de hele dag.

Naar buitenschoolse opvang >
Back To Top