(010)2060711   ContactContact     Selecteer taal / select language

Werken bij kinderopvang Het Steigertje

Een voorbeeld voor kinderen

Pm’er aan het werk

Als pedagogisch medewerker lever je een belangrijke bijdrage in het leven van jonge kinderen. Je zorgt voor veiligheid, (zelf)vertrouwen, leert kinderen hun emoties kennen en gaat aan de slag met taal en activiteiten. Naast de liefde voor kinderen ben je ook een belangrijke spil in het contact met ouders. Je bent het aanspreekpunt voor ouders en daarmee het gezicht van Het Steigertje. Een belangrijke functie.

Kernwaarden

Betrokkenheid, deskundigheid en veel plezier in het werken met en voor kinderen, dat is wat een medewerker van Kinderopvang Het Steigertje kenmerkt. Het Steigertje biedt kinderopvang van hoge kwaliteit aan, waarbij alles draait om het welbevinden en ontwikkeling van de kinderen. Het Steigertje heeft regelmatig vacatures voor mensen die onze passie delen om iedere dag weer bij te dragen aan het bieden van een fijne vertrouwde plek. De kernwaarden van de organisatie zijn van groot belang en worden op ieder niveau in de organisatie uitgedragen:

  • Liefde voor kinderen;
  • Alles met aandacht;
  • Samen in beweging;
  • Midden in de maatschappij.

Leren en ontwikkelen

Wij vinden het belangrijk dat medewerkers continu werken aan hun ontwikkeling. Daarom worden medewerkers in de gelegenheid gesteld cursussen en trainingen te volgen die hieraan bijdragen.

Meer informatie over werken bij Kinderopvang Het Steigertje?

 Je collega’s

Op alle locaties is Locatiemanagement aanwezig die gevormd wordt door een Locatiemanager en een Assistent Locatiemanager. Daarnaast werken op de locaties huishoudelijk medewerkers en koks. Op het Servicebureau werken medewerkers in ondersteunende functies.

Volg en bekijk onze linkedinpagina en blijf op de hoogte van actuele vacatures.

  • 1
  • 2