(010)2060711   ContactContact     Selecteer taal / select language

Pedagogisch medewerker Rotterdam

Voor onze BSO-locatie Nieuwstraat heeft Kinderopvang Het Steigertje uit Rotterdam een vacature voor:

Enthousiaste en gemotiveerde pedagogisch medewerker

(Aantal uren en dagen in overleg)

Functieomschrijving

Op de groep ben je er als Pedagogisch Medewerker verantwoordelijk voor, dat de kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar hun vrije tijd op een gezellige en veilige manier doorbrengen in een vertrouwde omgeving. Je organiseert veel activiteiten voor de kinderen. Voorafgaand aan de BSO-dienst haal je de kinderen uit school. Dit gebeurt met een bakfiets (met trapondersteuning!). Meestal zitten er zes tot acht kinderen in de bakfiets.

Profiel

Je voert reguliere taken als Pedagogisch Medewerker uit. Daarnaast vragen wij om creativiteit voor het ontwikkelen en geven van activiteiten op het gebied van

Maaltijd BSO

Lekker eten bij de buitenschoolse opvang

muziek, dans, theater, beeldende vorming of sport. Je hebt oog voor de groep en het individuele kind. Je bent in het bezit van een pedagogische, culturele, kunstzinnige of sportopleiding op minimaal MBO 4 niveau. Je hebt een sterke affiniteit met en liefde voor kinderen. Je kunt goed in teamverband werken. Je beschikt, bij voorkeur, over een aantal jaren ervaring op een BSO. En jouw hart ligt dan ook bij het werken met deze doelgroep.

Solliciteren

Ben je geïnteresseerd in deze gevarieerde en uitdagende functie? Stuur dan een mail: . Voor vragen over de inhoud van de functie kun je bellen met Joyce van Seggelen, Locatiemanager (010) 217 94 44.