skip to Main Content

Word jij een échte Steiger-kanjer voor kinderen van 4 t/m 12 jaar?

Ben je dol op kinderen, geven ze je energie en kun jij je gemakkelijk inleven in hun belevingswereld? Heb jij minimaal een mbo-opleiding en motiveer jij graag een groep kinderen voor een leuke activiteit? Dan kun je aan de slag als pedagogisch medewerker bso op een locatie bij Kinderopvang Het Steigertje.
Als pedagogisch medewerker bso speelt jouw talent een belangrijke rol. Je vindt het leuk om workshops te geven in bijvoorbeeld creativiteit, bouwen of neemt de kinderen mee naar buiten voor een sportieve activiteit. Je gaat respectvol met kinderen om en je bent een enthousiaste persoonlijkheid.

Wat maakt Het Steigertje zo leuk?

Kinderopvang Het Steigertje is een professionele organisatie met mooie locaties in hartje Rotterdam. Bij ons draait het iedere dag om de kwaliteit van de opvang. De inrichting en het aanbod op de locaties krijgen veel aandacht en we bieden veel extra’s. Zo geven studenten van

Pedagogisch medewerker BSO

Pedagogisch medewerker BSO

Hogeschool Codarts dansles, bieden wij workshops in verschillende thema’s aan en serveren onze koks iedere dag een heerlijke maaltijd. Jouw creativiteit en ideeën worden zeer gewaardeerd.

Wat heeft Het Steigertje jou te bieden?

Bij Het Steigertje staan de kinderen op nummer één. Onze medewerkers, ondersteund door onze pedagoog en coaches zorgen ervoor dat de pedagogische kwaliteit altijd de hoogste prioriteit heeft. En dat merk je. Hierdoor kun jij je blijven ontwikkelen en blijf je op de hoogte van de laatste opvoedtrends. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s; zoals een aantrekkelijke reiskostenregeling en fietsplan. Elke dag zetten meer dan 180 collega’s zich in om alle kinderen een leuke dag te bezorgen, met aandacht voor ontwikkeling op alle gebieden. Doe jij met ons mee?

Back To Top