skip to Main Content

Een flexibel contract bij een flexibel leven

Ben je dol op kinderen en geven ze je energie? Heb jij minimaal een mbo-opleiding, een warme uitstraling, maak je gemakkelijk contact en vind je het leuk om in wisselend team te werken? Wil je zelf kunnen bepalen of en hoeveel je werkt? Dan kun je aan de slag als pedagogisch medewerker in de flexpool bij Kinderopvang Het Steigertje. Als pedagogisch professional zorg je ervoor dat kinderen en ouders zich thuis voelen. Door jouw enthousiasme en leergierigheid ben je snel op wisselende locaties inzetbaar.

Wat maakt Het Steigertje zo leuk?

Kinderopvang Het Steigertje is een professionele organisatie met mooie locaties in het hart van

pedagogisch medewerker met flexibel contract

Pedagogisch medewerker

Rotterdam. Bij ons draait het iedere dag om de kwaliteit van de opvang. En we doen er alles aan om die kwaliteit hoog  te houden. De inrichting en het speelgoed op de locaties krijgen veel aandacht en wij bieden veel extra’s. Juf Anneke geeft muziek en dansles aan de allerkleinsten, de koks serveren iedere dag een heerlijke maaltijd voor alle kinderen en pedagogisch medewerkers. Wij zijn een lerende organisatie. Dit betekent dat ook jouw creativiteit en ideeën gewaardeerd worden.

Wat heeft Het Steigertje jou te bieden?

Bij Het Steigertje staan de kinderen op nummer één. Onze medewerkers, ondersteund door onze pedagoog en coaches zorgen ervoor dat de pedagogische kwaliteit altijd de hoogste prioriteit heeft. En dat merk je. Hierdoor kun jij je blijven ontwikkelen en blijf je op de hoogte van de laatste opvoedtrends. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s zoals een aantrekkelijke reiskostenregeling. Elke dag zetten meer dan 180 collega’s zich in om alle kinderen een leuke dag te bezorgen, met aandacht voor ontwikkeling op alle gebieden. Doe jij met ons mee?

Back To Top