skip to Main Content
BSO Fruit
BSO Vacature

butterfly-decal-leftLocatie Eendrachtswegbutterfly-decal-right

yellow-divider

Een prachtige centrumlocatie, gelegen aan de Rotterdamse Westersingel en dichtbij verschillende basisscholen.

BSO in Rotterdam Centrum

Op de locatie Eendrachtsweg bieden wij Buitenschoolse opvang (BSO). De locatie is gelegen in de kindvriendelijke Rotterdamse wijk Cool en goed bereikbaar. Bassischool Het Landje en de Rotterdamse Schoolvereniging (RSV) liggen op loopafstand. Voor deze scholen bieden wij de BSO-taxiservice of we lopen lekker van school naar locatie.

Net als thuis

Wie het statige herenhuis aan de Eendrachtsweg binnenstapt, ervaart gezelligheid, geborgenheid en structuur, net als thuis. Uw kind kan ongestoord huiswerk maken in de huiswerkhoek, een boekje lezen, tafeltennissen of onder begeleiding buiten spelen op het nabij gelegen schoolplein.

Contactpersonen

Marion Tempelaar
Dorien Boks
Marion Tempelaar

“Mijn uitdaging: samen met alle collega’s een veilige en uitdagende plek te bieden waarin kinderen alle ruimte hebben de wereld te ontdekken en zich te kunnen ontwikkelen. De samenwerking en het goede contact met ouders is daarbij van onmisbare waarde.”

Locatiemanager

Dorien Boks

“Elk kind is uniek en ontdekt de wereld op zijn of haar manier. Door hier samen met het team van pedagogisch medewerkers een veilige en uitdagende omgeving voor te creëren is een prachtige uitdaging waarin de kinderen en hun ouders centraal staan.”

Assistent locatiemanager

Contactgegevens Locatie Eendrachtsweg

Eendrachtsweg 65BE
3012 LG Rotterdam
t: (010) 3031249
Locatiemanager: Marion Tempelaar
e: Registratienummer LRK: 407971233

Inschrijven

Wilt u uw kind(eren) inschrijven druk dan op de knop hieronder

Inschrijven
Back To Top