skip to Main Content

butterfly-decal-leftLocatie Groot Handelsgebouwbutterfly-decal-right

yellow-divider

Gevestigd in het grootste bedrijfsverzamelgebouw van Nederland bieden wij werkende ouders de ideale oplossing met kinderdagopvang en peuterspelen op onze locatie Groot Handelsgebouw.

Vertrouwd Dichtbij

Werken in hetzelfde gebouw als waar uw kindje wordt opgevangen. Het is voor veel ouders de ideale situatie. Geen extra ritjes naar het kinderdagverblijf en bovendien vertrouwd dichtbij. Dit maakt onze locatie in het Groot Handelsgebouw zo ideaal. Natuurlijk is deze locatie ook toegankelijk voor kinderen van ouders die niet in het bedrijfsverzamelgebouw werkzaam zijn. Dankzij de ligging tegenover het Rotterdam Centraal Station is de locatie voor iedereen uitstekend bereikbaar. Een speciaal voor anderstaligen communiceren we, als dat gewenst wordt, in het Engels.

Een aangenaam verblijf

De kinderopvang bevindt zich op de tweede etage. De ruimte is onlangs volledig verbouwd en kenmerkt zich door een overzichtelijk, open en licht interieur. Door het gebruik van warme, natuurlijke kleuren heerst er een aangename, rustgevende sfeer. Er is tevens een buitenspeelruimte in het Groot Handelsgebouw aanwezig.

Contactpersoon

Marloes de Man - Locatie Groot Handelsgebouw
Lea de Bloeme

Marloes de Man

“Op onze locatie zorgen we voor een fijne en veilige omgeving waar ieder kind zich thuis voelt. Wij bouwen graag een goede band op met jou als ouder zodat je je kindje met een gerust hart achterlaat. Overdag bieden we allerlei leuke activiteiten aan en ontdekken we samen met de kinderen de wereld om ons heen. Dit alles doen we met passie en plezier!”

Locatiemanager Groot Handelsgebouw

Lea de Bloeme

“Wat ik belangrijk vind is dat kinderen bij ons een gezellige, leerzame dag hebben waar wij als team ons voor de volle 100% voor inzetten!”

Assistent locatiemanager Groot Handelsgebouw

Contactgegevens Locatie Groot Handelsgebouw

Stationsplein 45 Groot Handelsgebouw E2
3013 AK Rotterdam
t: (010)  240 06 14
Locatiemanager: Marloes de Man
e:
Registratienummer LRK: 147313326

Inschrijven

Wilt u uw kind(eren) inschrijven? Wees er snel bij, want de Locatie Groot Handelsgebouw is een veelgevraagde locatie.

Inschrijven
Back To Top