skip to Main Content
Kinderdagverblijf

butterfly-decal-leftLocatie Kipstraatbutterfly-decal-right

yellow-divider

Na het slapen lekker spelen in de verkleedhoek of buiten ravotten. Op onze gezellige locatie aan de Kipstraat kan het allemaal.

KDV en peuterspelen in Rotterdam centrum

Locatie Kipstraat ligt midden het in centrum van het Rotterdam. De locatie is uitstekend bereikbaar en biedt meer dan voldoende parkeergelegenheid voor de deur. U kunt hier terecht voor Kinderdagopvang en Peuterspelen. De locatie Kipstraat voert het programma Rotterdam Lekker Fit! uit op de locatie.

Binnen- en buitenspeelplezier

Binnen kenmerkt Kinderopvang de Kipstraat zich door een ruimtelijke en lichte opzet. De locatie beschikt over een grote open keuken. Kinderen kunnen vanaf de bar meekijken met onze kok, die ter plaatse de lekkerste verse maaltijden bereidt. Buiten bevindt zich een grote omheinde buitenspeelruimte. Hier kan uw kindje heerlijk klimmen, klauteren, fietsen en in de zandbak spelen. En tijdens warme dagen kan uw kindje lekker spetteren in het zwembadje.

Contactpersonen

Paul Vermeulen

“Ik vind het mooi dat wij met een gemotiveerd team van pedagogisch medewerkers iedere dag weer een bijdrage kunnen leveren aan de ontwikkeling van kinderen. ¬†Mede hierdoor leggen wij bij Het Steigertje een goede basis voor de toekomst van uw kind.”

Locatiemanager Kipstraat

Joyce Buisman

Joyce Buisman

“Samen met de pedagogisch medewerkers maken wij er elke dag, voor ieder kind een uitdagende en leuke dag van. Door middel van spel ontwikkkelt ieder kind zich op een plezierige wijze tot een eigen persoontje. Prettig oudercontact hoort hier ook bij, samen met de ouder beleven wij de eerste stapjes, woorden, knutsels en activiteiten van ieder kind. “

Assistent locatiemanager Kipstraat

Contactgegevens Locatie Kipstraat

Kipstraat 23
3011 RS Rotterdam
t: (010) 282 73 60
Locatiemanager: Paul Vermeulen
M:

Registratienummer LRK: 905427993

Inschrijven

Wilt u uw kind(eren) inschrijven druk dan op de knop hieronder

Inschrijven
Back To Top