skip to Main Content
Kinderdagopvang Peuter
Kinderdagopvang Peuter

butterfly-decal-leftLocatie Mariniershofbutterfly-decal-right

yellow-divider

Een gemoedelijke plek, midden in het centrum van Rotterdam, waar uw kind naar hartelust kan spelen, ontdekken en leren.

Alle opvangvormen onder één dak 

Op locatie de Mariniershof vindt u Kinderdagopvang, Peuterspelen en Buitenschoolse opvang onder één dak. Handig voor ouders en wel zo prettig voor kinderen. Als ouder hoeft u uw kinderen niet van en naar verschillende locaties te brengen. Wanneer kinderen doorstromen naar een andere opvangvorm blijven zij in hun vertrouwde omgeving. Iedere groep beschikt over een eigen ruimte in het gebouw, waar het aan geen enkele voorziening ontbreekt. Van knutselhoek en poppenhoek tot een ruimte om te dansen en natuurlijk een heerlijke buitenspeeltuin.

Contactpersonen 

Tamara den Hartog

Tamara den Hartog

“Mijn uitdaging: samen met alle collega’s een veilige en uitdagende plek bieden waarin kinderen alle ruimte hebben de wereld te ontdekken en zich te kunnen ontwikkelen. De samenwerking en het goede contact met ouders is daarbij van onmisbare waarde.”

Gebiedsmanager Kipstraat en Mariniershof

Debby Kwakkelstein

Debby Kwakkelstein

“Het werken met kinderen vind ik geweldig en geeft mij veel energie. Samenwerken met een heel leuk en enthousiast team zorgt voor een fijne sfeer op de locatie.”

Assistent locatiemanager KDV Mariniershof

Laila Handizi

Laila Handizi

“Wij vinden het belangrijk dat de kinderen zich welkom en thuis voelen op de BSO. We halen de kinderen met een glimlach op en geven de kinderen de ruimte om zich te ontwikkelen en te ontspannen.”

Assistent locatiemanager BSO Mariniershof

Contactgegevens Mariniershof

Mariniershof 184
3011 NA ROTTERDAM
KDV : 010 – 270 99 74
BSO:  010 – 240 09 18

Locatiemanager: Tamara den Hartog
e:

Registratienummer LRK kinderdagopvang en peuterspelen: 113368495
Registratienummer LRK BSO: 199978396

Inschrijven

Wilt u uw kind(eren) inschrijven? Laat uw gegevens achter en u ontvangt zo snel mogelijk per mail een link naar het inschrijfformulier.

Inschrijven
Back To Top