skip to Main Content
BSO Fruit

butterfly-decal-leftLocatie Van Brakelstraatbutterfly-decal-right

yellow-divider

De locatie Van Brakelstraat is gelegen in de kindvriendelijke Rotterdamse wijk Cool, vlakbij het Erasmus MC en Het Oogziekenhuis. Hier bieden wij kinderdagopvang (KDV), Peuterspelen en buitenschoolse opvang (BSO) onder één dak.

Drie opvangvormen op één locatie

Op de locatie Van Brakelstraat bieden wij Kinderdagopvang, Peuterspelen en Buitenschoolse opvang. Handig voor ouders en wel zo prettig voor kinderen. Als ouder hoeft u uw kinderen niet van en naar verschillende locaties te brengen. En kinderen blijven in hun vertrouwde omgeving, wanneer zij doorstromen naar een andere opvangvorm.

Middelpunt Rotterdamse wijk Cool

De locatie is gelegen in het creatieve centrum van de stad, nabij diverse musea en de kunstzinnige bassischool Het Landje en de Rotterdamse Schoolvereniging (RSV) in de Rotterdamse wijk Cool. Voor deze scholen bieden wij bovendien de BSO-taxiservice. Speciaal voor de allerkleinsten is er een afgesloten buitenspeelruimte. De kinderen van de BSO kunnen zich onder begeleiding uitleven op het sportplein. Wij stimuleren voldoende beweging bij de kinderen.

Contactpersonen

Marion Tempelaar
Ozlem Erdogan
Marion Tempelaar

“Mijn uitdaging is om samen met alle collega’s een veilige en uitdagende plek te bieden waarin kinderen alle ruimte hebben de wereld te ontdekken en zich te kunnen ontwikkelen. De samenwerking en het goede contact met ouders is daarbij van onmisbare waarde.”

Locatiemanager

Özlem Erdogan

“Samen met het team zorgen wij ervoor dat de kinderen alle mogelijkheden krijgen om zich optimaal te kunnen ontwikkelen. Daarom komen ze ook graag bij ons spelen met leeftijdsgenoten. Wij bieden kinderopvang waar ouders hun kind met een gerust hart kunnen brengen.”

Assistent locatiemanager

Contactgegevens Locatie Van Brakelstraat

Van Brakelstraat 104
3012 XZ Rotterdam
t: (010) 303 12 49
m: (06) 13550339
Als wij niet bereikbaar zijn op het vaste telefoonnummer kunt u ons bereiken via het mobiele nummer.

Kinderdagopvang en peuterspelen

Registratienummer LRK: 744989735

Buitenschoolse opvang

Registratienummer LRK: 101547031
* Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vraag naar de voorwaarden bij onze afdeling Planning en Plaatsing (010) 206 07 11

Inschrijven

Wilt u uw kind(eren) inschrijven druk dan op de knop hieronder

Inschrijven
Back To Top