skip to Main Content
BSO Fruit

butterfly-decal-leftLocatie Van Brakelstraatbutterfly-decal-right

yellow-divider

De locatie Van Brakelstraat is gelegen in de kindvriendelijke Rotterdamse wijk Cool, vlakbij het Erasmus MC en Het Oogziekenhuis. Hier bieden wij kinderdagopvang (KDV), Peuterspelen en buitenschoolse opvang (BSO) onder één dak.

Drie opvangvormen op één locatie

Op de locatie Van Brakelstraat bieden wij Kinderdagopvang, Peuterspelen en Buitenschoolse opvang. Handig voor ouders en wel zo prettig voor kinderen. Als ouder hoeft u uw kinderen niet van en naar verschillende locaties te brengen. En kinderen blijven in hun vertrouwde omgeving, wanneer zij doorstromen naar een andere opvangvorm.

Middelpunt Rotterdamse wijk Cool

De locatie is gelegen in het creatieve centrum van de stad, nabij diverse musea en de kunstzinnige bassischool Het Landje en de Rotterdamse Schoolvereniging (RSV) in de Rotterdamse wijk Cool. Voor deze scholen bieden wij bovendien de BSO-taxiservice. Speciaal voor de allerkleinsten is er een afgesloten buitenspeelruimte. De kinderen van de BSO kunnen zich onder begeleiding uitleven op het sportplein. Wij stimuleren voldoende beweging bij de kinderen.

Contactpersonen

Denise Rink
Frank van Wijk
Suzanne Lammerts van Bueren

“Wat ik belangrijk vind is dat ik mag bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen, zodat de kinderen kunnen opgroeien tot zelfstandig en evenwichtige kinderen. Op onze locatie dragen wij daar aan bij door met plezier ontdekkend te leren.”

Gebiedsmanager Van Brakelstraat, Eendrachtsweg, Nieuwstraat en Groot Handelsgebouw

Denise Rink

“Als manager kinderopvang het Steigertje werk ik met mijn team aan een gezamenlijk doel: het bieden van een veilige en inspirerende opvang voor de kinderen en het ontzorgen van hun ouder(s) en/of  verzorger(s).”

Locatiemanager Van Brakelstraat en Eendrachtsweg

Frank van Wijk

“Elke dag sta ik met een lach op en ga ik met veel voldoening weer naar huis.
Dat enthousiasme wil ik ook overbrengen op mijn collega’s, ouders en natuurlijk de kinderen. Elke dag hier is een feestje!”

Assistent locatiemanager Van Brakelstraat en Eendrachtsweg

Contactgegevens Locatie Van Brakelstraat

Van Brakelstraat 104
3012 XZ Rotterdam
t: (010) 303 12 49
m: (06) 13550339
Als wij niet bereikbaar zijn op het vaste telefoonnummer kunt u ons bereiken via het mobiele nummer.

Kinderdagopvang en peuterspelen

Registratienummer LRK: 744989735

Buitenschoolse opvang

Registratienummer LRK: 101547031
* Beperkt aantal plaatsen beschikbaar, vraag naar de voorwaarden bij onze afdeling Planning en Plaatsing (010) 206 07 11

Inschrijven

Wilt u uw kind(eren) inschrijven druk dan op de knop hieronder

Inschrijven
Back To Top