skip to Main Content

Word jij een échte Steiger-kanjer voor kinderen van 0 tot 4 jaar?

Ben je dol op kinderen en geven ze je energie? Heb je een mbo-opleiding, een warme uitstraling, maak je gemakkelijk contact en vind je het leuk om in een team te werken? Dan kun je snel aan de slag als pedagogisch medewerker bij Kinderopvang Het Steigertje.

Als pedagogisch medewerker zorg je ervoor dat alle kinderen en ouders zich thuis voelen.

Pedagogisch medewerker

Pedagogisch medewerker schildert voetjes

Dit doe je door liefdevol met de kinderen om te gaan en door rust uit te stralen. Je kunt dingen makkelijk bespreekbaar maken en houdt de ontwikkeling van kinderen goed in de gaten. Ook maak je onderdeel uit van een professioneel team, waarin je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen en te groeien. Hierbij speelt jouw vakmanschap en je enthousiaste persoonlijkheid een belangrijke rol.

Wat maakt Het Steigertje zo leuk?

Kinderopvang Het Steigertje is een professionele organisatie met mooie locaties in hartje Rotterdam. Bij ons draait het iedere dag om de kwaliteit van de opvang. En we doen er alles aan om die kwaliteit hoog  te houden. De inrichting en het speelgoed op de locaties krijgen veel aandacht en wij bieden veel extra’s. Juf Anneke geeft muziek en dansles aan de allerkleinsten, de koks serveren iedere dag een heerlijke maaltijd voor alle kinderen en pedagogisch medewerkers. Wij zijn een lerende organisatie. Dit betekent dat ook jouw creativiteit en ideeën gewaardeerd worden.

Wat heeft Het Steigertje jou te bieden?

Bij Het Steigertje staan de kinderen op nummer één. Onze medewerkers, ondersteund door onze pedagoog en coaches zorgen ervoor dat de pedagogische kwaliteit altijd de hoogste prioriteit heeft. En dat merk je. Hierdoor kun jij je blijven ontwikkelen en blijf je op de hoogte van de laatste opvoedtrends. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s; zoals een aantrekkelijke reiskostenregeling, fietsplan en Rotterdampas. Elke dag zetten meer dan 180 collega’s zich in om alle kinderen een leuke dag te bezorgen, met aandacht voor ontwikkeling op alle gebieden. Doe jij met ons mee?

Back To Top