skip to Main Content

Vacature kok

Kinderopvang Het Steigertje is een professionele organisatie met mooie locaties in hartje Rotterdam. Bij ons draait het iedere dag om de kwaliteit van de opvang. Wij bieden veel extra’s zoals een verse maaltijden tussen de middag voor de kinderen op de dagopvang (0 tot 4 jaar) en aan het einde van de middag voor de buitenschoolse opvang (4 t/m 12 jaar) .

Het Steigertje heeft een vacature en zoekt een Kok voor 28 uur per weekKok Het Steigertje met fruitt

Jij valt onder onze coördinerende kok en samen met hem en je collega’s zorg je, aan de hand van recepten, voor het bereiden en serveren van een gezonde en verantwoorde maaltijd voor ongeveer 180 kinderen op onze zes vestigingen. Jij werkt volgens de HACCP-richtlijnen en je weet dat je werkt voor een kwetsbare doelgroep. Dit stelt hoge eisen aan hygiëne en de smaak, textuur en presentatie van de maaltijd.

Functie eisen:

  • Minimaal MBO werk- en denkniveau met relevante vakopleidingen (SVH).
  • Minimaal 4 jaar werkervaring als kok.
  • Kennis van hygiëne voorschriften (HACCP).
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • Een goed gevoel voor humor en liefde voor kinderen.

Salarisschaal vacature kok

De functie van kok is ingeschaald in schaal 4 cao Kinderopvang. De inschaling is afhankelijk van leeftijd en ervaring. Bij 28 uur per week van € 1.470,- tot € 1.865,- per maand.

Solliciteren

Lijkt het je leuk te koken voor kinderen van 0 tot 12 jaar en voldoe je aan de functie-eisen? Stuur dan uiterlijk 10 oktober je brief en CV naar t.a.v. Benito Pinas. Heb je eerst nog vragen neem dan contact op met de coördinerende Kok Benito Pinas (06) 2960 06 588.

Back To Top