skip to Main Content

Vacature Pedagogisch Medewerker BSO Rotterdam Mariniershof 20 uur

Ben je dol op kinderen, geven ze je energie en kun jij je gemakkelijk inleven in hun belevingswereld? Heb jij minimaal een mbo-opleiding en motiveer jij graag een groep kinderen voor een leuke activiteit? Dan kun je aan de slag als pedagogisch medewerker bso op een locatie bij Kinderopvang Het Steigertje.

Als pedagogisch medewerker bso speelt jouw talent een belangrijke rol. Je vindt het leuk om workshops te geven in bijvoorbeeld creativiteit, bouwen of neemt de kinderen mee naar buiten voor een sportieve activiteit. Je gaat respectvol met kinderen om en je bent een enthousiaste persoonlijkheid. 

In verband met zwangerschapsverlof hebben wij bij de locatie Mariniershof in Rotterdam een vacature voor de functie van:

 

Pedagogisch Medewerker BSO
20 uur per week verdeeld over 4 dagen

Tijdelijk functie vanaf 31 maart 2020
Vacaturenummer: 
 19-16

Functieomschrijving  

De Pedagogisch Medewerker is verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen in de leeftijdsgroep van 4-12 jaar. Samen met collega’s zorg je voor een situatie waarin kinderen zich veilig en fijn voelen.   

Profiel  

  • Je bent gekwalificeerd om te werken binnen de kinderdagopvang. 
  • Je hebt een relevant diploma op mbo-3 niveau. 
  • Je hebt ervaring met het werken met kinderen.   
  • Je voldoet aan de taaleis (spreken/lezen 3f en schrijven 2F) of je bent bereid dit te halen.   
  • Je bent natuurlijk enthousiast en gemotiveerd om ons team te versterken.    

Wat heeft Het Steigertje jou te bieden?   

Bij Het Steigertje staan de kinderen op nummer één. Onze medewerkers, ondersteund door onze pedagoog en coaches, zorgen ervoor dat de pedagogische kwaliteit altijd de hoogste prioriteit heeft. En dat merk je. Hierdoor kun jij je blijven ontwikkelen en blijf je op de hoogte van de laatste opvoedtrends. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s; zoals een aantrekkelijke reiskostenregeling, fietsplan en Rotterdampas. Elke dag zetten meer dan 180 collega’s zich in om alle kinderen een leuke dag te bezorgen, met aandacht voor ontwikkeling op alle gebieden. Wil je meer weten over hoe het is om bij Het Steigertje te werken? Onze Kelly geeft je hiereen kijkje achter de schermen. 

Word jij onze nieuwe collega? 

Wij komen graag met je in contact! Laat hieronder je gegevens en cv achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.  Meer weten over deze vacature? Bel gerust met Mandy (010 – 44 300 33). Het Steigertje is onderdeel van KindeRdam. 

 

Back To Top