skip to Main Content

Vacature Pedagogisch Medewerker Rotterdam Kipstraat 18-36 uur

Kinderopvang Het Steigertje is al meer dan 40 jaar het vertrouwde gezicht voor ouder én kind. Wij beschikken over meerdere locaties in Rotterdam. We staan voor de kwaliteit van onze kinderopvang. De locaties zijn open van 07.00 tot 19.00 uur en we bieden dagelijks een verse warme maaltijd bereid door onze eigen koks. Kinderen op het kinderdagverblijf en op de peuteropvang ‘krijgen les’ van onze eigen muziek- en dansdocente. 

Onze Pedagogisch Medewerkers werken zelfstandig met inzet van hun talenten. Zij voelen zich verantwoordelijk voor hun werk en voor de resultaten. Medewerkers geven elkaar eerlijke feedback, stimuleren elkaar en delen ervaringen met elkaar. Er wordt gewerkt vanuit een onderlinge verbinding en vertrouwen. Op deze manier willen we ieders professionaliteit optimaal benutten.  

Op onze locatie Kipstraat in Rotterdam hebben wij per direct een vacature voor de functie van:  

Pedagogisch Medewerker
18-36 uur per week
Vacaturenummer: 19-01

Functieomschrijving

De Pedagogisch Medewerker is verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van een groep kinderen in de leeftijdsgroep van 0-2 jaar. Samen met collega’s zorg je voor een situatie waarin kinderen zich veilig voelen. Op de groepen voeren wij het vve-programma  Uk & Puk uit.  

Profiel 

  • Je hebt een diploma op mbo-3/4. 
  • Je hebt ervaring met het werken met kinderen.
  • Je beschikt bij voorkeur over een certificaat vve (het liefst van Uk & Puk).  
  • Je voldoet aan de taaleis (spreken 3F en lezen 3f) 
  • Onze manier van werken spreekt je aan; je bent enthousiast en gemotiveerd om ons team te komen versterken.   

Wat heeft Het Steigertje jou te bieden?  

Bij Het Steigertje staan de kinderen op nummer één. Onze medewerkers, ondersteund door onze pedagoog en coaches, zorgen ervoor dat de pedagogische kwaliteit altijd de hoogste prioriteit heeft. En dat merk je. Hierdoor kun jij je blijven ontwikkelen en blijf je op de hoogte van de laatste opvoedtrends. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s; zoals een aantrekkelijke reiskostenregeling, fietsplan en Rotterdampas. Elke dag zetten meer dan 180 collega’s zich in om alle kinderen een leuke dag te bezorgen, met aandacht voor ontwikkeling op alle gebieden. Wil je meer weten over hoe het is om bij Het Steigertje te werken? Onze Kelly geeft je hier een kijkje achter de schermen.

Word jij onze nieuwe collega? 

Wij komen graag met je in contact! Laat hieronder je gegevens en cv achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.  Meer weten over deze vacature? Bel gerust met Mandy (010 – 44 300 33). Het Steigertje is onderdeel van KindeRdam. 

 

Back To Top