skip to Main Content

Vacature Pedagogisch Medewerker Rotterdam Nieuwstraat 27 uur

Word jij onze Steiger-kanjer Peuterspelen (Extra) voor kinderen van 2-4 jaar? Heb jij een VVE-certificaat, een taalcertificaat op 3F niveau, kennis van en ervaring met het werken met Uk & Puk, een warme uitstraling en affiniteit met kinderen die éxtra mogen komen spelen en leren? 
Heb jij het vermogen tot zelfreflectie en voldoende sociale vaardigheden om ouders te motiveren de ontwikkeling van hun kind(eren) te volgen en ook thuis een bijdrage te leveren? 

Ben jij gewend om methodisch en gestructureerd te werken om zo de ontwikkeling van kinderen te volgen en ze in bredere zin te stimuleren? Dit met als uiteindelijk resultaat een betere startpositie voor het kind op de basisschool? 

In verband met zwangerschapsverlof hebben wij bij de locatie Nieuwstraat in Rotterdam een vacature voor de functie van:

Pedagogisch Medewerker Peuterspelen
27 uur per week
Tijdelijke functie vanaf 1 maart 2020
Vacaturenummer: 19-05

Je gaat aan de slag bij de groep Peuterspelen (extra) 2-4 jaar. Deze groep is geopend tijdens de schoolweken (40 weken per jaar).

Profiel

  • Je bent natuurlijk gekwalificeerd om te werken binnen de kinderdagopvang.   
  • Je hebt ervaring met het werken met peuters.  
  • Je beschikt bij voorkeur over een certificaat vve (het liefst  van Uk & Puk). 
  • Je voldoet aan de taaleis (spreken 3F, lezen 3f en schrijven 2F) 
  • Je bent natuurlijk enthousiast en gemotiveerd om ons team te versterken

Wat maakt Het Steigertje zo leuk?

Kinderopvang Het Steigertje is een professionele organisatie met mooie locaties in hartje Rotterdam. Bij ons draait het iedere dag om de kwaliteit van de opvang. Wij doen er alles aan om die kwaliteit hoog  te houden. De inrichting en het speelgoed op de locaties krijgen veel aandacht en wij bieden veel extra’s. Juf Anneke geeft muziek en dansles aan de allerkleinsten, de koks serveren iedere dag een heerlijke maaltijd voor alle kinderen en pedagogisch medewerkers. Wij zijn een lerende organisatie. Dit betekent dat ook jouw creativiteit en ideeën gewaardeerd worden. 

Wat heeft Het Steigertje jou te bieden? 

Bij Het Steigertje staan de kinderen op nummer één. Onze medewerkers, ondersteund door onze pedagoog en coaches, zorgen ervoor dat de pedagogische kwaliteit altijd de hoogste prioriteit heeft. En dat merk je. Hierdoor kun jij je blijven ontwikkelen en blijf je op de hoogte van de laatste opvoedtrends. Wij bieden marktconforme arbeidsvoorwaarden en leuke extra’s; zoals een aantrekkelijke reiskostenregeling, fietsplan en Rotterdampas. Elke dag zetten meer dan 180 collega’s zich in om alle kinderen een leuke dag te bezorgen, met aandacht voor ontwikkeling op alle gebieden. Doe jij met ons mee

Word jij onze nieuwe collega?

Wij komen graag met je in contact! Laat hieronder je gegevens en cv achter. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.  Meer weten over deze vacature? Bel gerust met Mandy (010 – 44 300 33). Het Steigertje is onderdeel van KindeRdam.

 

Back To Top