(010)2060711   ContactContact     Selecteer taal / select language

Vacature Pedagogisch medewerker

Het Steigertje heeft een vacature pedagogisch medewerker op diverse locaties. Kinderopvang Het Steigertje is al meer dan 40 jaar het vertrouwde gezicht voor ouder én kind. Wij beschikken over meerdere locaties in Rotterdam. Wij staan voor kwaliteit van onze kinderopvang. Wij zijn open van 07.00 tot 19.00 uur, bieden dagelijks een verse warme maaltijd, bereid door onze eigen Koks. Kinderen op het kinderdagverblijf en op de Peuteropvang ‘krijgen les’ van onze eigen muziek- en dansdocente.

Onze pedagogisch medewerkers werken zelfstandig met inzet van hun talenten. Zij voelen zich verantwoordelijk voor hun werk en voor de resultaten. Koken op locatie - vacature pedagogisch medewerkerMedewerkers geven elkaar eerlijke feedback, stimuleren elkaar en delen ervaringen met elkaar. Er wordt gewerkt vanuit een onderlinge verbinding en vertrouwen. Op deze manier willen we ieders professionaliteit optimaal benutten.

Op verschillende locaties hebben wij per direct een vacature voor de functie van

PEDAGOGISCH MEDEWERKER 36 uur (m/v)

Functieomschrijving

De Pedagogisch Medewerker is verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen in de leeftijdsgroep van 0-4 jaar. Samen met collega’s zorg je voor een situatie waarin kinderen zich veilig voelen. Op de peuter- en verticale groepen voeren wij het vve-programma Uk & Puk uit.

Profiel

  • Je hebt een diploma op mbo-3/4 niveau.
  • Je hebt ervaring met het werken in de kinderopvang.
  • Je beschikt bij voorkeur over een certificaat vve (het liefst van Uk & Puk).
  • Je voldoet bij voorkeur aan de taaleis (spreken 3F, lezen 3f)
  • Onze manier van werken spreekt je aan; je bent enthousiast en gemotiveerd om ons team te komen versterken.

We komen graag in contact met jou. Stuur een mail aan Tamara den Hartog, locatiemanager Mariniershof,  en zij neemt zo snel mogelijk contact met je op.